Ganda Publi Productions

GANDA PUBLI PRODUCTIONS is een cooperatieve vennootschap waarbij GANDA refereert naar GANDAE, de vroegere Romeinse benaming van de stad Gent. Naast de promotie voor de sport is Ganda Publi Productions ook actief en productief (PRODUCTIONS) in de wereld van Sport en Kunst en publiceert (PUBLI) in tijdschriften en boeken en organiseert naast kunstmarkten en veilingen ook Jazz avonden.

Gerechtsexpertisen

Ganda Publi Productions ook een forum voor academische en ook niet-academische activiteiten en projecten zoals het organiseren van wetenschappelijke congressen en symposia, het geven van voordrachten in sportconferenties en het organiseren van toeristische rondleidingen in Gent. Ganda Publi Productions beschikt over een professionele fotograaf voor allerhande reportages.

Deskundig advies wordt gegeven in gerechtszaken in verschillende Vlaamse rechtbanken en ook bij het oplossen van geschillen en problemen in firma’s en bij private instanties voornamelijk met betrekking tot landbouw en tuinbouw, aspecten van bodem, planten en water en bij de aanleg van (gras)sportvelden en wijngaarden.

Ganda Publi Productions schaart zich achter de Gandacriteria voor aanleg en renovatie van gras(sport)velden.

Contact: donaldgabriels@gmail.com

Kunsttentoonstelling
Congres Desertland
Congres Desertland
Rondleidingen Gent
Rondleidingen Gent

Wenst u meer info over Ganda Publi Productions?

Neem gerust een kijkje op onze website!